O NAMA

Vujović VR d.o.o. je osnovan 2003. godine i od tada uspješno pružamo usluge drumskog prevoza putnika. Počeli smo sa četiri vozila marke Sprinter na međugradskim linijama Danilograd – Podgorica – Danilovgrad (starim i novim putem) pod brojevima 31 i 34.

Zahvaljujući velikom broju zadovoljnih putnika i sticanju dragocenog iskustva, osećamo obavezu da proširimo naš vozni park i spektar usluga. Početkom 2005. godine, dodajemo još vozila i proširujemo našu djelatnost na autobuski prevoz u Crnoj Gori – pružajući slobodne prevoze putnika malim i velikim autobusima, sa organizovanim polascima ka primorju.

Sticanjem svih neophodnih zakonskih uslova, uspijevamo da konkurišemo i dobijemo licencu za međunarodni linijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju, najvišu kategoriju licence koju izdaje Direkcija za Saobraćaj Ministarstva pomorstva i saobraćaja Crne Gore.

Tokom prethodnog perioda, izdvojili smo se kao profesionalni i pouzdani partneri velikom broju poslovnih saradnika. Sa mnogima od njih imamo potpisane dugoročne ugovore o poslovnoj saradnji, među kojima su renomirane turističke agencije, sportske ekipe, vladine i nevladine organizacije, kulturno-umetnička društva i drugi privredni subjekti kako u Crnoj Gori, tako i izvan nje.

Autobuski prevoz putnika u Crnoj Gori i inostranstvu obavljamo najnovijim vozilima opremljenim sa TV-om, klimatizacijom, dodatnim grejanjem i turističkim sedištima visokog standarda.

Putujte sa udobnošću i sigurnošću – Vujović VR, vaša prva destinacija za autobuski prevoz putnika u Crnoj Gori.